Blue Cheese – це гібрид, отриманий на основі двох відомих рослин – UK Cheese та Blueberry.
Своєю потужною та розслаблюючою дією він нагадує індику, у ньому багато смоли, він відрізняється високою врожайністю: вона становить близько 500 г з квадратного метра при вирощуванні усередині приміщення.
Рослина сильно витягується, тому рекомендується не давати їй виростати до висоти понад 40 см при вирощуванні всередині приміщень, так як при цвітінні вона легко тричі збільшується за своєю довжиною.
Сорт має унікальний запах лісових ягід, солодкий, насичений, з виразним і стійким відтінком аромату старого сиру Cheese.
Смак не можна порівняти ні з чим: він сильний, фруктовий, солодкий, з кінцевою "перчинкою" від Cheese, яка надовго залишається в роті.
Рослини з великим впливом Blueberry забарвлюються в пурпуровий колір під час холодних ночей, але з урахуванням того, що дозрівання при вирощуванні поза приміщенням відбувається дуже швидко, зміна кольору спостерігається тільки в більш холодних регіонах.
Завдяки скоростиглості Blueberry з нашого генетичного фонду, наша Blue Cheese чудово підходить для вирощування у відкритому ґрунті, оскільки її дозрівання відбувається набагато швидше, ніж у інших рослин цього сорту.