OG Kush і Cheese - це 2 найпопулярніші в США та Великобританії смаки, тому саме вони найкраще продаються в цих країнах.
Воістину це королеви смаку, тому компанія Dinafem спробувала об'єднати властивості цих двох популярних у США та Великобританії сортів, в результаті чого ми отримали Kush'n'Cheese.
Kush´n´Cheese відрізняється потужним смаком терпкого сиру з відтінками лимонної цедри у поєднанні з дизельним паливом, з тривалим післясмаком, яке повністю відрізняє цей сорт від інших європейських сортів.
Дуже специфічний, складний та потужний смак.
Проблема даного сорту полягає у складності придушення його запаху: під час цвітіння він пахне надзвичайно сильно, що надає рослині витонченості, неповторного смаку та аромату.
Використаний для схрещування сорт Emerald OG Kush надав цьому сорту потужності: вміст ТГК становить до 20% при малій кількості вторинних каннабіноїдів.
Ефект характерний для Sativa: розширює свідомість, ейфоричний, потужний, небезпечний для тих, хто палить лише час від часу.
Це чудовий виробник: суцвіття темні, щільні та важкі.
Переважає модель зростання, характерна для Sativa Cheese, тому під час цвітіння рослина сильно витягується, структура є відкритою, а міжвузля – широкими.
Суцвіття Kush'n'Cheese дають велику кількість смоли, і її не рекомендується вживати тим, хто іноді балується травою.